lördag 26 april 2008

Liseberg!

Scorpions - Is there anybody there?
intressant, längesedan man hörde :P

Jag var minsann med Viktoria på liseberg idag! Så det så!

Mandy Moore - Only hope
Jävlar vad den byter låt då, men denna är fin ^^

I alla fall så hade jag jättekul på liseberg. Vi åkte in så vi var där inne vid halv tre eller något. Det var inte överdrivet mycket folk, för alla trodde visst det skulle bli regn idag. Men det blev det inte. Ha! Dagen till ära hade jag använt mitt röda läppstift, och se på fasen, åkbanden var röda! Rött är fint!
Jukebox var favoriten för dagen, vi åkte den säkert minst en fem gånger. Och så köpte jag mig en klubba, den är formad som ett hjärta^^ Har inte börjat äta på den än.
Men det som var roligast med att vara där var ändå att jag var där med Viktoria! Detta måste göras fler gånger! Förhoppningsvis till sommaren med respektive partner på släp. Det skulle vara riktigt roligt.

Elvis Presley - One night
Åh, det var längesedan! Den är bra!

Robert har tydligen varit med Elias idag. Konstigt, han har spenderat senaste halvåret säkert på att klaga om att Elias aldrig har tid annat än för sin Anna och att han är så oförskämd och allting, och så fort han ens säger ett pip så är Robert där som om ingenting hade hänt. En aning mesigt kanske. Kan inte säga att jag inte gör så själv, men jag tycker det är vekt.
Dissat mig hela dagen har han också gjort. Precis som igår. Då kollade han på filmer, som var så intressanta så han kunde verkligen inte slita sig och ens skriva något gulligt till mig. Bara korta svar fick man. Och idag har han tydligen stängt av mobilen hela dagen, utan att säga till mig. Roligt att man får känna sig så viktig och uppskattad, verkligen.

Fast Viktoria fanns där som en räddare i nöden, så jag stod ut bättre än vad jag skulle gjort annars. Men jag hade kanske väntat mig lite trevligare bemötning från honom..

Elvis Presley - Let me be your teddybear
Musikspelaren har tydligen fått Elvis-mani.. nåja, inte mej emot!

.. lite trevligare bemötning från honom efter sättet jag sa gomorron på imorse. Men skit samma då. Anstränger man sig så tänker de att man är glad och nöjd, så att de kan skita i en utan att få dåligt samvete. Enda sättet att få deras uppmärksamhet på verkar vara att vara ständigt missnöjd. Och då tröttnar de tillslut och dumpar en istället. Hur fan vill killar att man ska vara egentligen?

Elvis Presley - In the ghetto
And the mani goes on, men detta är en av mina absoluta favoritlåtar!

Nåja, killar är som killar är. Lite borta, lite sega, lite ja.. sådär som killar är.

Få se, så har jag filosoferat över hur jag skulle passa i mycket blondare hår. Jag tror, efter lite bildredigering av en av bilderna från idag, att jag skulle kunna passa i det. I sådär fake-vitt hår. Frågan är hur omgivningen skulle reagera. Kommer fjortis-stämpeln automatiskt med det håret, eller kan man vara normal ändå? Inte vet jag, men jag bryr mig inte nämnvärt. Detta är mitt hår, mitt utseende - min vilja, för det är jag som ska stå ut med det!

E Type & The Poodles - Line of fire
Min favorit från melodifestivalen!

Men vi får väl se till hösten hur jag gör med håret. Nu lutar det mot helblondering. Dessutom ska jag klippa mig direkt efter skolavslutningen tror jag, så att det slitna försvinner, samtidigt som inte så många får se mig i för kort hår. För jag har en känsla av att runt 5 cm kommer ryka varesej jag vill det eller inte. Då hinner ju i alla fall halva längden komma tillbaka innan det är dags för skola igen. Och innan skolan börjar så fixar jag färgen, så blir det jättebra!
Bara jag passar i den färgen då.

Menmen, jag har minst tre månader på mig att tänka ut det, det löser sig!
Frågan är om jag har några läxor?
Ingen aning, men imorgon bär det av ut och övningsköra för första gången!
Spännande att se hur det går med att ställa in stolen och ratten!
God natt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP