fredag 25 april 2008

Men alltså

nej. Jag har inte rätt att klaga. Inte så mycket som jag gör.

Hinder - Lips of an Angel
fruktansvärt bra låt!

Men ändå, allt blir ju bara fel för mig.
Men det har jag redan förklarat en gång. Inte här, men där fler läser det. Sedan går detdär ur en, dedär att man verkligen måste få ur sig det, det håller inte i sig såpass så att man kan skriva det två gånger. Så nu är det skit samma.

Jag har i alla fall insett att jag klarar lika mycket som jag tror, och ytterligare lite till. När jag tror att det går bra, så går det lika bra som jag tror, och när jag vet att det gått skit, ja då har det också gått bra. Ganska härlig känsla det där, att ständigt göra bra ifrån sig även om man inte är övertygad om att man kommer göra det.
Detta grundat på spanska nationella, läsförståelsen, som Boel gav oss resultatet för idag. Fyra fel. Jag trodde jag hade minst sju. Tydligen bäst i klassen, och det var det som gjorde mig så himla glad. Jag som känner mig som en medelmåtta i den klassen, och så gick det bäst för mig. Men ändå var jag bara ett poäng över mvg-gränsen. Men ändå. Nästan ensam om att få mvg, det känns bra ändå!

Aerosmith - Cryin
Fick den av Robert för ett bra tag sedan nu. Säkert ett år sedan^^

Så där hände visst samma sak som med förra fysikprovet, jag trodde att det hade gått skit, och så får man mvg ändå. Så jävla glad är jag för att det är så! Inte för att jag tänker utnyttja det på något sätt, man får inte drabbas av övermod här. Jag hade ändå pluggat inför allt, men sen att jag fick gissa en del, och att jag då lyckades gissa rätt beror väl på att jag läst på såpass då.

Men jag tror inte den turen håller i sig när vi får veta vad vi fick på engelska nationella uppsatsdelen. Ylva är sträng, det kommer inte ha gått bra. Kan jag leva med mig själv om jag har vg i engelska? Jag trodde ju inte ens att jag skulle få mvg i nian, engelska har aldrig varit mitt ämne, eller jag är ju bra på engelska. Men inte så avancerad som Ylva vill att man ska vara. Så jag vet inte. Jag får väl stå ut. Om jag har tur är väl mvg i spanska ganska säkrat snart. Hoppas att den skriftliga delen, och hörförståelsen, gick lika bra nu då.

Scorpions - Wind of change
Måste fått av Robert eller Gaycob. Den duger väl..

Men nu kom jag att tänka på "Send me an Angel".. Undras vilket band. Oh noes, Robert kommer klaga på mig när han läser att jag inte vet det. Han använde den för att charma mig en gång i tiden ju^^ Den är verkligen jättefin.

Men nu bara pladdrar jag en massa blaj, tecknet för att sluta skriva och gå och göra något annat istället!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP