onsdag 23 mars 2011

Allmän städdag

Ojojoj, det märks att jag har ett liv nu för tiden, jag hinner ju inte göra alla sånnadär tråksaker som man brukade göra längre! Jag gick med kavaj till skolan idag. Vet ni varför? För att jag inte hunnit tvätta på nästan två veckor! Flyttat fram tvättiden typ 3 gånger, för att något kommit ivägen hela tiden. Men nu ligger tack och lov allt smutsigt nere i tvättmaskinerna och spinner på för fullt, ska bli skönt att ha en garderob igen!

Jag har inte heller någon juice att dricka till min frukost, inga bestick att äta min middag med, och inga sängkläder i sängen längre (de ligger i tvätten de med). Så idag ska här fanimej tvättas, handlas, röjas, dammsugas, diskas och SOVAS!
Seriöst, jag har fått 4 timmar sömn per natt sedan i fredags, och jag skojar inte! Fattar inte hur jag fortfarande orkar vara vaken?! Därför måste jag i alla fall sova som faan inatt, för imorgon arrar vi pubrunda! Vilket innebär att jag inte kommer hem förrän typ 4 på natten.. igen :)

Det enda som verkligen kommer i kläm är skolarbetet. Jag brukar ju plugga som en dåre i läsvecka 1, då när ingen annan orkar börja. Men det skiter sig ju totalt när man är med i en förening som har sina viktigaste arr precis innan och mitt i just den veckan.. nåja ^^ Det får lida, för jag måste skaffa mig sömn! Jag kommer inte kunna sova länge på fredag heller nämligen, för på lördag ska jag vara i skolan nio för ännu mer föreningsaktiviteter!

Jag säger bara, att vara med i en förening kan vara bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv - känner jag redan nu - men man får fan inte mycket till tid över när man ska försöka gå en seriös utbildning samtidigt ;D

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP