onsdag 3 november 2010

Jag äger.. ibland

Heheh, jag och min labbpartner lyckades labba åt helvete fel idag. Tror det var mest min förtjänst. Ibland är verkligen de lätta lösningarna de svåraste.. xD Fast labbhandledaren godkände faktiskt våran plan, så jag känner att det är okej att whina lite om att han inte sa ifrån INNAN vi labbade.. :(
Fast å andra sidan är jag lite awesome också när jag kommer på den troliga anledningen till varför våra mätvärden blev fel med en hel tiopotens. Inte riktigt okej att få 180 om man ska få 18.. Vi ska nämligen lämna in individuella laborationsrapporter för första gången till just denna labben. Underbart?

Njää. Äsch orka, jag ska lägga mig i tid ikväll! Typ 12-isch. La mig 2 inatt, det gick inte riktigt så bra. Fast min klockradio med bandit rock på högsta volym (och inte riktigt glasklar mottagning) klockan 6 prick på morgonen löser de flesta försovningsproblemen faktiskt.
Dock tror jag man är lite mer klar i knoppen om man sover ordentligt om nätterna. Vilket jag ju inte gjort de senaste 5 åren, typ..

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP