fredag 26 oktober 2007

Höstlov och snodda tippdatorer.

Åååh, sen är det höstlov. Åååh, Henrik är inte hemma. Herrejäklar vad jag ska spela dator. Och jag ska sova! det kommer bli sååå härligt! Aaah, bara två lektioner kvar nu! Första gången jag uppskattar ett lov, detta har vi förtjänat! Åååh, jag ska spela sims, och jag ska sova massa, så härligt det ska bli!
.. sa Hannan i skolan idag.

Ja, nu har jag lov. Ett helt jävla höstlov väntar på mej nu. Bara att börja. Det är riktigt härligt faktiskt. Men simsspelandet har inte kommit igång ännu. Och jag måste städa mitt rum. Men det är härligt ändå. På måndag kommer Robert. Kan det bli bättre? Nej, det är svårt att se hur det skulle kunna bli det. Härligt är det. Otroligt härligt. Och jag har ont i huvudet.

I skolan idag stannade jag kvar med Josefin. Hon skulle spela tennis. Vi gick som vanligt till GôtteGrisen och köpte godis, jag köpte för 24.50. Sedan satt vi i kemisalens grupprum (på tredjevåningen ovanför ingången till Aranässkolan ^^ ) och käkade godis och så kom vi på att vi kunde ringa Robert. Så det gjorde jag, och så satte jag på högtalartelefon. Han kunde knappt höra vem som var vem.. Men i alla fall så fråga vi om Josefin kunde hänga med på Måndag när jag hämtar honom. Det gick bra sa han. Så det ska bli intressant. Sen ska han få träffa Jennie och hennes Stefan på fredagen på Still Alive Bands ashäftiga konsert. Också det ska bli riktigt roligt. Värmländska möter Småländska. Intressant. Och sedan kanskekanske det blir en klassfest till helgen, så då får Robert träffa hela klassen med. Riktigt kul. Åååh, jag längtar tills detta lovet kommer igång på allvar!

Och idag sa mamma att hon ska kasta sin gamla dator på tippen. Jag kom att tänka på att Vickans broder ville ha min gamla hårddisk när jag bytte ut den på min kära laptop. Så jag frågade mamma om det, och hon sa att han väl kunde få den om han var intresserad. Så jag frågade, och nämnde att vi skulle kasta datorn på tippen. Sedan kom han och hämtade hela datorn :O
Jao, konstiga saker händer ibland. Hoppas han har roligt med den. För oss var den helt värdelös. En gammal usel Windows 98a.
Grattis till datorn. Kör försiktigt med den på moppen. Trevligt att råkas hejdå, ha det så trevligt.

Och nu är det lov, härligahärliga lov, och Robert kommer på måndag, älskadeälskade Robert <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP