onsdag 1 oktober 2008

Goddamnit!

Det verkar äntligen ha slutat! Alla trista, löjliga kommentarer! Det kommer inga fler. Äntligen.

Äntligen kanske jag kan börja använda min blogg som vanligt igen!

Nåja. För tillfället har jag huvudvärk och är skittrött. Så det kanske inte är så bra att börja med..
Men.. nån gång så!

Alltså, jag har fyra eller fem prov kommande inom två veckor, men som tur är så är vi kompensationslediga från skolan imorgon, så jag ska plugga plugga plugga nyttigheter hela dagen!

Och sedan är det pianolektion. Han verkar tycka att jag är bra.. för han förklarade för mig förra lektionen:
"Du behöver inte känna att du ska öva eller prestera något speciellt för mig, jag menar, jag är ju här för att hjälpa dig, lektionerna är till för dig. Så känn inte att du måste göra bra ifrån dig eller öva i massor, gör det du hinner med, du är min Bästa elev ändå!" haha, men sen skrattade vi.. udda!
Men ändå, kanske låg någon sanning bakom det? Hoppas det! Jag gillar att vara bra på saker..

Och så är jag ju med i soulbandet nu för tiden, jag körar! Men jag sjunger megafalskt innan jag riktigt förstått vad jag ska sjunga. Tur att jag har ett piano hemma att öva med..!

Och idag när vi simmade så märkte jag att min spärr äntligen försvunnit! Jag kunde fortsätta simma hur länge som helst utan att det kändes jobbigt! Härligt!

Och vad var det mer? Jo, bajsylva dissade min berättelse. Eller, dissade och dissade. Jag fick VG+, och jag hatar't! "You suceed very well att creating tension. You are making very detailed descriptions as well. Sometimes you overdo it though". Jahaja. Det stod i instruktionerna att man skulle ha detaljerade beskrivningar! Suck! Och som när jag skrev "I came to think of that he hadn't..." så strök hon över och rättade med "I realized that he hadn't..." Alltså hallå eller, här försöker jag ha ett varierat språk eftersom jag redan använt just det ordet flera gånger, och så bara rättar hon det ändå! Och här och där har hon helt sonika ändrat i mina meningar! Gah!
Jaja, såhär var det förra året med med engelskan. Jag fick vg i början, men lyckades ändå kämpa mig upp till ett mvg. Det kommer nog, om jag bara försöker tillräckligt.

För övrigt har jag ju huvudvärk!

Bengt!

1 kommentarer:

Anonym,  12 oktober 2008 kl. 19:03  

Du är lika klok som mina döttrar och lika ambitös. Det är aldrig fel att vilja gå framåt och göra sitt bästa, men, var rädd om dig, vissa dagar får man faktiskt skolka...bara flippa ut och ta det lungt, man måste inte driva sig till mvg i allt. Det rådet ger jag också mina döttrar för jag vill tex inte en gång till vara med om en kolaps efter ett kickboxningspass... Späckat schema och höga krav på sig själv kan göra att man tappar både aptiten och helheten. Och: vad spelar det för roll om hundra år om du fick eller inte fick mvg i alla ämnen? Lycka till!
Ma. "jag är inte bara jurist jag är mamma också" ;).

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP