måndag 27 oktober 2008

En kommentar! Vilken överraskning!

Hittade just en typ flera månader gammal kommentar när jag satt och kollade igenom ett gammalt blogginlägg som min morbrors tjej nämnde igår när de var här och lämnade våran lilla kusin för att vi skulle passa honom!
(lång mening!)

I alla fall, till mitt inlägg "jag tänker inte ge mig!" som jag skrev den 29e augusti i år (nej jag tänker inte länka dit, jag är lat, leta själv!).

Kommentaren lyder som följande:

emelie sa...
Du verkar vara en sjukt tråkig människa med ett sjukt tråkigt liv..

Den 31 Augusti 2008

Jaha okej. Jag kan medge att mitt liv är sjukt tråkigt stundtals. Som hela dagen som gick idag (räknas väl till igår nu eftersom klockan just passerade 12). Som flera andra gånger med för den delen. Men jag fattar väl själv att du inte precis sa det utav medlidande.
Jag måste bara ifrågasätta din verklighetsuppfattning. Tror du på något sätt att bloggar är till för att underhålla andra männskor med berättelser om ett fruktansvärt fantastiskt roligt liv? Jisses. Då måste jag nog upplysa dig om att det inte alls är det bloggar går ut på. De går nämligen ut på att berätta om sitt liv, delar ur det, eller i allmänna drag, ens vardag alltså. Så nu vet du!

Dessutom kan jag nog fastslå att du själv måste uppfatta ditt liv som väldigt tråkigt. Det är nämligen sådana personer, som inte finner någon underhållning i sitt eget liv, som söker sig till att följa andras liv för att finna underhållning där. Detta kan göras exempelvis genom dokusåpor, realityserier eller bloggar, för att handla om verkliga männskor, eller till böcker och filmer för att få underhållning ur påhittade männskors liv. Kort sagt, är ens eget liv tråkigt, så vill man lägga mycket energi på att leva sig in i en annas mer intressanta liv.

Och huruvida du uppfattar mig som sjukt tråkig eller inte skiter jag fullständigt i faktiskt, för du känner inte mig! :) Så hur skulle du rimligtvis kunna veta om jag är rolig eller inte? :)

Tack för mig, nu ska jag sova!
Bengt

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP