torsdag 27 september 2007

Det fanns ingen bra rubrik.

Haha, visst är jag jätterolig. Nej, min fantasi är slut. Totalt lika med noll. Kan inte ens komma på en rubrik. Men. Den får mig att tänka på domdär löjliga muggarna som finns. Eller värmeljushållarna. Eller små nyckelringarna. Där man har sitt namn på. Och så finns de dom som heter "dom hade inte ditt namn". Usch, dom är så.. jag vet inte, alltså, att ge bort en sån.. hur kul är det? "hej, ditt namn fanns inte, men känn dej viktig ändå!". Ääh, nej, jag ska inte klaga, det är säkert rolig att känna sig ovanlig och annorlunda.
Men själv har jag hellre en som det står "Hanna" på.

I alla fall. Observation för dagen. Det har jag en. Fast egentligen observerade jag hälften igår.
Men i alla fall. I skolans cafeteria, där satt jag och Viktoria. Vi fikade, gott var det. En tjej och en kille, förmodligen tillsammans, eller kanske bara bra vänner, köpte något. Tjejen skulle ta kaffe. Hon hällde ut det på golvet. Vem fick torka upp? Jo, killen.
Igår; jag och Viktoria var inne på kicks, där står en flamsig tjej, saker är utspridda över golvet, och vem plockar upp? Jo, en kille.
Varför är det så egentligen? Varför är det killen som fixar det? Varför står tjejen bara där sådär flamsig och gör ingenting och flinar löjligt?
Vi började diskutera det där, jag och Viktoria. Hon skulle hjälpt till säger hon. Jag vet inte vad jag skulle göra, om det tillexempel var jag och Robert. Jag skulle vilja svara att jag också hade hjälpt till. Men jag vet inte, jag tror inte det är ärligt. Jag tror faktiskt att jag skulle stå där och vara så fult flamsig och löjlig. Fast jag inte gillar dom som är det. Usch.

Sedan hade jag piano idag. Det var trevligt. Jag är tydligen bra på att spela jazz. Det visste jag inte.
Sedan pratade jag med Robert. Jättemysigt. Men, jag var tvungen att göra honom ledsen, och det är ungefär det hemskaste jag gjort i hela mitt liv. Jag skulle ju åka upp till honom nästa helg. Helgen efter denna helgen alltså. Men veckan efter den helgen har jag inte mindre än tre prov, och en inlämning upptäckte jag. Fan, fan, fan. Jag vart tvungen att säga att vi fick flytta fram det en helg. Fy faan, jag vill aldrig göra om något sånt igen.
Jag vill aldrig göra dig ledsen Robert <3
Typ en av de värsta sakerna jag gjort i mitt liv. Ungefär. Och nu måste jag vänta så länge på att få se honom igen. Uusch.
Robert jag saknar dig som fan <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP