onsdag 28 november 2007

Jag skriver av mig.

Huvudvärk. Det är allt mitt huvud vill säga idag. Ont ont ont. Min panna känns som jag har ett helt jävla inbyggt horn som håller på att helt och hållet välla över och trycka in mina ögonhålor.
Jag är förkyld med andra ord. Ont i halsen, snorig näsa och huvudvärk. Det är alltid samma sak. Jag skulle inte ha något ALLS emot förkylningar om dom Enbart innebar sorig näsa. Men huvudvärken, den är Hemsk. Jag får tillräckligt av den som det är annars, och nu är den ännu värre. Och halsen sedan, jag pratar så tyst så ingen hör mej, och det gör Ändå ont. Det gör ont! Jag vill använda min hals!
Nåja, den borde snart vara över nu..

Hänke var här i helgen då ja, precis som planerat. Kom med tåget på fredagen. Åkte med tåget på måndag kväll. Ja, han var med i skolan. Halva dagen på Nv. Fick vara med på ordentliga matte- och kemilektioner alltså. Och så bild med Lisskulla. Men det räknas inte till Nv-standard..
Vi hade trevligt, vi åt tacos hos mamma på fredagen, vi åt pizza och bowlade på lördagen, och så kolla vi på ett antal filmer, och hade trevligt :)
Tacos var gott ^^ och pizzan med! Herregud, en pizza med kebab och pepperoni och sedan sallad, gurka, och tomat, och så vitlökssås ovanpå! Det var sååå gott. Bowlingen förlorade jag stort i. Såklart. Men mitt klot var faktiskt för tungt. Mina klena kycklingarmar klarade inte av en timmas klotbäring. Såå.. jag fick enorm träningsvärk i min vänstra arm.. Viktoria fick träningsvärk i sin högra arm. Men Hänke fick inte träningsvärk alls. Viktoria hävdar att det är för att "killar använder ju dom musklerna lite oftare också".. xD

Idag åkte vi skridskor i skolan. Det gick sådärbra, precis som allt annat för mig som har med idrott att göra. Men jag gjorde en sak annorlunda. Jag trillade. Jag brukar aldrig ramla. Men idag gjorde jag det. Och det gjorde ONT. Ondare än jag mindes att det gör. Så nu har jag ett stort blåmärke på mitt knä.. och jag var nära på att börja grina. Tänka sig. En sextonåring som grinar för att hon har slagit sig på knät. Jag är så fruktansvärt klen och mesig..

Imorgon har vi historiaredovisning. Jag och Josefin börjar, vi ska redovisa om romarriket. Våran powerpoint ÄGER! Den innehåller voltande rullstolar, snabba cyklister, och en otroligt seg moppe. Men den handlar alltså om romarriket. Självklart. Den är skitbra! Men antagligen kommer väl jag och Josefin stå där och skratta, medan alla andra höjer på ögonbrynen och undrar vad fasen det roliga är när vi flabbar ihjäl oss åt rullstolen.
På fredag har vi naturkunskapsprov. Vilket jag började plugga till igår. För i helgen kunde jag ju inte plugga. Och på måndagen var jag helt slutkörd så då gick jag och lade mig typ klockan tio. Bara föll i säng.. men sedan kunde jag inte sova ändå.. vet inte riktigt varför.. men när jag väl somnade var det Såå härligt. Underskatta inte sömn när du är förkyld!!

Och så, det värsta av allt; Imorgon har jag pianolektion. Inget fel på det, jag gillar att spela piano. Jag är bra på att spela piano. Jag har spelat länge, efter noter. Jag kan noterna och notsystemen, jag känner till paussymbolerna, jag kan räkna olika taktarter och vet de motsvarande notvärdena. Allt detdär kan jag. Och grunläggande ackordbildning. Både dur och moll och med en sjua på slutet. Och fingerfärdigheten är väl skaplig den med. Hur som helst, jag är bra på att spela piano. Bra på att spela efter noter. Men, till imorgon. Har jag nån sorts Jazzlåt. Alltså; konstiga ackord, med +7 och -9 och maj11 o.s.v. och dessutom ska jag IMPROVISERA!! Inga noter!! inga nooooooter!! jag KAN inte improvisera! Jag har aldrig gjort det! Jag har alltid spelat Klassiskt efter Noter. Nu ska jag spela Jazz, Utan Noter! Jag kan inte ens musikstilen! och jag har aldrig improviserat innan!.. det kommer gå åt skogen.
Ja, så, och dessutom är det precis på kvällen innan mitt naturkunskapsprov morgonen efter. Jippie. Improvisera. Jag kommer skämmas. Jag kan inte. Han kommer tycka att jag är urkass. Bara för att det är så lätt för honom.
Bah Hanna lägg av nu! Lita på din egen förmåga nångång ffs! Du sa just att du Kan spela! Då VET du när det låter bra! Kom igen och hitta på något snyggt som han blir imponerad av istället! Du vet att du kan! Det är inte så jeddrans svårt! Klinka några toner bara, du fick ju skalorna av honom! Du Kan, sluta tvivla!

... Huvudvärk. Naturkunskapsprov. Spanskaglosor till både fredag och måndag. Historiaredovisning. Improvisation. Halsont ...

Men på lördag är det i alla fall ljusstöpning, och nästa helg ska jag till Robert!
Stress hjälper inte, lär mig det. Detta är ju kolugnt. Klart att du klarar av allt detta, det är inte så mycket som det verkar. En sak itaget bara, och så går det som det går. Du har gjort ditt bästa, och det vet du.

Och dessutom älskar jag Robert ^^,

1 kommentarer:

Anonym,  1 maj 2008 kl. 22:24  

HAHA! kan vara för att jag är kille, och för att jag är trummis! '


Fan Hanna, längtar tillbaka :(

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP