torsdag 11 augusti 2011

Chalmerslivet tar fart igen!

Tillbaka i min lägenhet, tillbaka i mitt eget liv, och framförallt: tillbaka på Chalmers! Det är underbart, har träffat min förening massa, och i fredags var vi på det första PR-kalaset för året (vi räknar ju år i läsår, och veckor i läsveckor.. knappt så vi delar in året i månader heller, snarare läsperioder.. så bara så du vet, vill du träffa en chalmerist är det bättre att fråga "kan vi ses fredag läsvecka 4 i läsperiod 2 ?" än "vill du ses den 18e november?" eller kanske sämst av allt ".. fredag vecka 46?" ). DDD (tre föreningar på D) arrade bastusittning och självklart var hela HÄKS där! Det var precis så ostädat som man förväntat sig, och mina hängslen fick smaka både ärtsoppa och blåbärssylt när matkriget utbröt (svårt att tro att vi är 20+ år gamla allihop, jag vet :P )

Igår tryckte vi "KEMI" på alla t-shirtar vi ska dela ut första dagen när vi träffar nollan på Götaplatsen. Och det är ju redan på tisdag! Det ska bli totalt underbart. Hoppas att någon ny liten kemist där ute har lyckats hitta min blogg, och hoppas vi ses på götaplatsen på tisdag! HÄKS är ju nämligen den förening som står för att ta emot och samla ihop alla nya kemister och leda dem i samlad trupp upp till Chalmers. Dagen till ära kommer jag vara iförd min otroligt vackra propellerkeps, och ja, alla får lov att snurra på propellern - bara att fråga ;)

Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning (läs: ta på mig det minst ömtåliga jag äger, plus hängslen såklart) för den beryktat bästa (läs: värsta och mest urspårade någonsin) sittningen HÄKS deltar i. Det är bäddat för en underbar kväll! :D

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP